Eksklusiv feriebolig med 3 soverom i Anfi Tauro - Gran Canaria

Ferier i høy standard i en romslig feriebolig bare et steinkast fra den nye, eksklusive golfbanen i Anfi Tauro. Med gangavstand til en av Gran Canarias fineste strender – velkjente Amadores, og 5 min kjøring fra restaurantene og utemiljøet i Puerto Rico. Det er heller ikke mer enn en halvtimes kjøring til romantiske Puerto Mogan, øyas svar på Venezia. Sentralt beliggende, men i stille og barnevennlig område er ferien sikret. Området er kjent for å ha et av verdens mest stabile klima. Bedre sikret pent vær i ferien skal man lete lenge etter.

Med tre store soverom, stor uteplass med boblebad (jacuzzi), gassgrill, og flott utsikt ligger alt klart til at feriedagene kan nytes. På den 55m2 store sørvendte terrassen kan man nyte ettermiddagssolen og utsikt mot havet. Bare noen meter unna boligen finnes en eksklusiv restaurant, supermarked og et stort svømmebasseng til bruk for områdets beboere.

Boligen er på 155 m2 og har god plass til hele familien fordelt på tre soverom. Et med dobbeltsenger, et med to enkle senger og det siste soverommet har en enkeltseng og barneseng. Videre finnes to bad og et gjestetoalett. Kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin, microbølgeovn, vaskemaskin og tørketrommel. Sentralstøvsuger, TV med norske kanaler og radio/CD-spiller.

Her ligger alt til rette for drømmeferien...

Adkomst
Anfi Tauro ligger i Taurodalen like ved turiststedet Puerto Rico, ved enden av den nye motorveien fra Las Palmas. En halvtimes kjøring fra flyplassen på Gran Canaria. Leiligheten ligger 200 meter fra motorveien med enkel reisevei i alle retninger.
      Sted:  Gran Canaria
      Område:  Tauro
      Soverom:  3
      Antall senger:  5
      Bad:  2
      TV:  JA
      Radio:  JA
      Bredbånd:  JA
         
      Distanser  
      Til strand:  1000 m.
      Til golfbane:  50 m
      Til flyplassen:  30 min.
         
      Priser  
      Leiepris pr. uke  Se kalender
      Vask av bolig:  800 kr.
      Sengetøy pr. pers:  75 kr.
      Strøm pr. uke:  0 kr.
      Vann pr. uke:  0 kr.