Eksklusiv feriebolig med 3 soverom i Aldea del Mar - Torrevieja

Ferier i høy standard i en romslig feriebolig bare et steinkast fra den kjente stranden Playa de los locos. Gangavstand til restauranter. Beliggende i stille og barnevennlig område er ferien sikret. Området er kjent for å ha fastlandets mest stabile klima. Bedre sikret pent vær i ferien skal man lete lenge etter.

Med tre store soverom, to deilige terrasser med utsikt til et flott fellesanlegg med stort svømmebasseng ligger alt klart til at feriedagene kan nytes. Bare noen meter unna boligen finnes flere restauranter og supermarked.

Boligen er på 155 kvadrat meter og har god plass til hele familien fordelt på tre soverom. Alle med dobbeltsenger, samt en flyttbar barneseng. Videre finnes to bad. Kjøkkenet er fullt utstyrt med oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. støvsuger, Tv-stue med TV med norske kanaler og radio/CD-spiller. Deilig spisestue med plass til 8 og en stue nummer tre med en stor sittegruppe. To sydvente terasser.

Her ligger alt til rette for drømmeferien...

Adkomst
Leiligheten ligger i Torrevieja 200 meter fra stranden Playa de los locos. En halvtimes kjøring fra flyplassen El Altet i Alicante eller 45 minutter fra flyplassen San Javier i Murcia.
      Sted:  Torrevieja
      Område:  Aldea del Mar
      Soverom:  3
      Antall senger:  6
      Bad:  2
      TV:  JA
      Radio:  JA
         
      Distanser  
      Til strand:  200 m.
      Til golfbane:  10 km.
      Til flyplassen:  35 min.
         
      Priser  
      Leiepris pr. uke  Se kalender
      Vask av bolig:  800 kr.
      Sengetøy pr. pers:  75 kr.
      Strøm pr. uke:  0 kr.
      Vann pr. uke:  0 kr.